0769 765 521

contact@giftexperts.ro

Întrebări frecvente

1. Cum pot cumpara cadouri Gift Experts?
Pentru fiecare sezon, noi pregatim cadouri pe care le afisam in magazinul online www.giftexperts.ro. Pentru a comanda cadourile dorite trebuie sa:
*Adaugati in cosul de cumparaturi cantitatea dorita;
*Completati detaliile de facturare;
*Alegeti metoda de plata: Transfer bancar sau Plata la livrare;
*Plasati comanda.
In cel mai scurt timp, un consultant Gift Experts va va contacta pentru confirmarea comenzii plasate.

2. Cum pot plati dupa ce comanda a fost confirmata?
In functie de metoda de plata pe care ati ales-o, veti primi o factura fiscala via e-mail din partea noastra.
* Daca ati ales Transfer bancar, plata se va face prin OP, pe baza facturii pe care o vom trimite catre dumneavoastra;
* Daca ati ales Plata la livrare, plata se va face in momentul in care intrati in posesia cadourilor. Veti primi factura fiscala cu chitanta atasata.

3. Pentru livrare gratuita care este comanda minima? 
Putem livra gratuit in Bucuresti sau in Ilfov prin Curier Gift Experts daca comanda minima este de 800 Lei + TVA. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 800 Lei + TVA, transportul prin Curier Gift Experts va fi de 60 Lei + TVA.

Pentru livrarea in tara, livrarea cadourilor se va face prin firma de curierat. Costul transportului va fi comunicat telefonic sau prin e-mail de catre consultantul Gift Experts, in functie de informatiile pe care ni le veti comunica in sectiunea Detalii de Facturare.

4. Livrarea cadourilor se poate face doar la o singura adresa?
Putem livra cadourile dorite atat la o singura adresa cat si la adrese diferite cu un cost suplimentar. Pentru livrarea cadourilor la mai multe adrese, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa contact@giftexperts.ro pentru a va comunica costul total al transportului.

5. Doresc sa achizitionez o cantitate mai mare de cadouri insa am un buget in care trebuie sa ma incadrez, pot primi o oferta personalizata?
Daca exista un anumite buget pentru o anumita cantitate de cadouri, noi va putem propune mai multe variante in pretul comunicat. Este important sa ne trimiteti un e-mail in care sa ne comunicati bugetul si cantitatea dorita. In cel mai scurt timp, vom reveni catre dumneavoastra cu un raspuns.

6. Se pot insera in cadouri materiale promotionale?
Inainte de ambalarea finala a cadourilor, putem adauga materialele promotionale dorite. Adaugarea acestora se va face in mod gratuit.

7. Cadourile pe care le voi primi, vor arata la fel ca in imaginile de pe site?
Va asiguram ca aspectul cadourilor va fi exact ca si in imaginile de pe site. In perioadele mai aglomerate ale anului precum Craciun sau Paste, stocurile produselor se modifica cu rapiditate. Daca va fi necesara inlocuirea anumitor produse din compozitia cadourilor dorite, vom inlocui cu produse din aceeasi gama si calitate similara, cu instintarea si acordul dumneavoastra.

8. In cat timp pot primi comanda?
Comanda o veti primi in termen de 3-4 zile lucratoare.

Va multumim!