Gift Experts va propune o serie aparte de cadouri 1-8 martie formata din cosuri cu flori deosebit de frumoase prin intermediul carora, garantat, veti surprinde doamnele si domnisoarele. Prin intermediul cadourilor corporate, in luna martie, puteti arata respectul si aprecierea fata de angajati, parteneri de afaceri sau colaboratori. In aceasta colectie, veti gasi numeroase variante de cadouri formate din aranjamente florale martie deosebit de frumoase, cosuri cu flori parfumate si Macarons, praline belgiene din cea mai fina ciocolata si vin de calitate.

PERSONALIZARE CADOURI MARTIE
Pentru luna martie am realizat o colectie de cadouri special pregatita pentru angajati, parteneri de afaceri, colaboratori, in care am imbinate elemente simbolice si produse de calitate care pot fi usor personalizate. Daca aveti un anumit buget pentru cadourile corporate pentru 8 martie, echipa Gift Experts va poate oferi variante de cadouri in bugetul mentionat de dvs. Pentru oferte personalizate va invitam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: contact@giftexperts.ro

5% DISCOUNT PENTRU COMENZI DE MINIM 1500 LEI + TVA
Oferim 5% discount pentru comenzile de minim 1500 lei + TVA, plasate pana in data de 25.02.2019. Discountul se va aplica la factura finala pe care o vom emite in urma plasarii comenzii de catre dvs., pe site.

ASIGURAM LIVRAREA CADOURILOR ORIUNDE IN TARA
Asiguram livrare gratuita cadouri martie in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi de minim 1000 lei + TVA prin intermediul mijloacelor proprii de transport.

Echipa Gift Experts va asigura tot suportul in alegerea cadourilor 1-8 martie ideale!

Cadouri 1-8 Martie

Se arată 1–11 din 42 de rezultate