Acasa 2

TRANSPORT GRATUIT COMENZI PESTE 800 LEI
TELEFON +40769765521
NE GASESTI LA str. Intrarea Parului, nr. 5
COLECTIE CADOURI MARTIE

CADOURI CORPORATE PENTRU OCAZII SPECIALE

Cadouri, cadouri, cadouri… tuturor ne plac cadourile, nu-i aşa?

Prin intermediul unui cadou frumos pregătit și cu produse atent selecționate, poți surprinde plăcut.
Fie că dorești să oferi cadouri colegilor, partenerilor de afaceri, angajaților, clienților sau persoanelor dragi, cadourile Gift Experts sunt soluția perfectă.

De ce să alegi cadourile Gift Experts?

Cadourile Gift Experts se găsesc la prețuri accesibile, cu produse de calitate si atent selecționate. Sunt ambalate cu cea mai mare atenție și au un aspect frumos.
La noi găsești cadouri unice pregătite în fiecare an în funcție de sezon: cadouri pentru Valentine’s Day, cadouri 1-8 Martie, cadouri pentru Paște și cadouri de Crăciun.

SERVICII CORPORATE

Organizare Evenimente

Fie ca este vorba de team-building, petrecerea de sfarsit de an, o petrecere tematica sau un alt eveniment, timpul petrecut intre colegi va fi unul de calitate, se vor cunoaste mai bine si vor gasi cea mai buna cale de comunicare si cooperare intr-o atmosfera placuta.

Productie Publicitara

Servicii publicitare in Bucuresti de printuri indoor si outdoor (bannere, autocolante, afise), reclame luminoase, litere luminoase, litere polistiren, colantari, standuri expozitionale.

Cadouri Personalizate

Un cadou personalizat are un impact major!
Cadourile pot fi personalizate prin adaugarea de carti de vizita, articole promotionale, produse personalizate cu logo-ul firmei sau mesaj personalizat

personalizare cadouri, productie publicitara, evenimente corporate

Printre clientii nostri …

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Gift Experts si primesti periodic informatii despre cele mai noi produse, oferte si promotii ale noastre, dar si informatii trendy din lumea cadourilor!

Descarca catalogul nostru in format PDF aici