07Apr

Cadouri business frumoase pentru Pastele 2017

Asemeni Craciunului, Revelionului sau Sfantului Valentin, zilele de Paste si cadourile specifice acestora reprezinta un moment excelent pentru a crea un buzz in jurul unei companii. Sarbatorile pascale sunt prilej pentru promovarea unui business, pentru a recompensa eforturile depuse de angajati, de colaboratori, pentru a multumi partenerilor de afaceri sau pentru a atrage noi clienti. Cel mai probabil si concurenta cunoaste importanta cosurilor cu delicii trimise de companii in aceste zile si poate se afla deja in cautarea de bunatati care pot fi oferite in mini-vancanta acestei sarbatori de primavara.
In 2017, la mare cautare raman figurinele din ciocolata fina, pralinele de ciocolata sau cu umplutura de fructe de padure, pasca si vinul rosu. Pentru angajati sunt recomandate asa-numitele high-end corporate gifts care ii vor ajuta sa se simta si mai valorosi. O sticla cu vin Deluxe sau un mesaj de Paste vor fi acele cadouri atent stabilite care vor face minuni in randul angajatilor.
Acestia se vor bucura astfel si mai mult de pauza de la birou si se vor intoarce la lucru cu o si mai mare buna-dispozitie. Logo-urile cu numele lor aplicate pe un cos de rachita sau pe o cutie cu bomboane vor da o nota de eleganta si ii vor face sa se simta si mai bine de zilele lor libere. Extra atentia acordata de sarbatori se va intoarce in beneficiul intregului business intrucat oamenii vor fi mai motivati, mai mandri ca fac parte dintr-o anumita companie, vor deveni mai eficienti si vor dori sa performeze mai bine. Si pentru partenerii de afaceri, cosurile de cadouri pot fi personalizate cu oua de Paste si cu mesaje “Happy Easter” sau cu mesaje care sa arate grija acordata intregii familii:
”Sending my warmest Easter greetings to you and to your family. Happy Easter!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *