01Apr

Networking-ul socio-profesional

Networking-ul este un proces socio-economic complex și un mainstream care asigură succesul pe două direcții: social (social networking) sau în afaceri (professional/business networking). O abordare diligentă a rețelei oferă o serie de avantaje. Persoanele care întrețin relații în mod constant mențin deschise opțiunile în carieră și pe cele outside office.
Business networking ajută în evaluarea corectă a pieței în care un profesionist își desfășoară activitatea prin obținerea de insight-uri utile care hrănesc eficiența. Conferă, de asemenea, vizibilitate sporită, dorință de autodepășire și o stare generală de mulțumire pentru că îndeplinește funcția unui task reușit. Rețeaua pe care un profesionist reușește să o formeze este o pârghie pentru îmbunătățirea relațiilor cu furnizorii, cu partenerii, colaboratorii, cu angajații sau colegi săi. Prin interacțiune umană statornică, direct sau indirectă, se creează un grup de oameni la care o persoană se poate întoarce oricând.
Cele mai experimentate persoane din lumea de business gândesc pe termen lung și creează o rețea sustenabilă bazată pe încredere în ani și ani. Conexiunile sunt păstrate și la mutarea dintr-o organizație în alta. De asemenea, o persoană de succes este și foarte atentă la aspectele emoționale pentru că relațiile interumane solide se contruiesc arătând că ești implicat în viețile oamenilor.
Este unul dintre motivele pentru care în mediul de business cadourile oferite reciproc sunt un gest firesc. Un dar trimis la aniversarea a 10 ani de existență a unei companii sau cu prilejul unei sărbători tradiționale sunt o modalitate prin care profesioniștii se conectează mai bine la rețeaua pe care ei o creează. Gift Experts este alături de toți cei care doresc să stabilească relații profesionale solide, pe termen lung și foarte lung, pentru succes garantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *